DMC CONSTRUCTION e o companie de construcție specializată în realizarea construcțiilor din beton și metal, finisărilor interioare și exterioare precum și în montarea instalațiilor electrice și tehnico-sanitare.

Echipa noastră e alcătuită din specialiști cu experiență, astfel putem realiza orice lucrare la un nivel înalt de calitate. Fiecare proces tehnologic e monitorizat de inginerii noștri fiind apoi realizat de către specialiști astfel încât rezultatul să fie unul armonios, funcțional și practic.

Venim cu idei noi și abordare complexă față de proiectele noastre pentru ca în final să obținem reprezentarea vie a dorințelor DVS.

Oferim o gamă complexă de servicii, începând de la ideea sau dezvoltarea unui concept imobiliar până la implementarea acestuia la cheie. Dispunem de echipamente tehnice de ultimă generație care ne permit să executăm chiar și cele mai sofisticate lucrări , pentru că detaliile contează.

Respectăm tradițiile și standardele înalte de calitate, pe care le combinăm cu ultimele inovații în materie de construcții. Lucrările noastre încorporează o imagine artistică unică și soluții funcționale. Clientul este sufletul proiectului, iar scopul nostru este să-i transpunem viziunea în realitate.

DMC Construction